27 Ağustos 2010
Fırında Mantarlı Domatesli Et
Malzemeler
300 gr kuzu kuşbaşı
1 soğan
2 yeşil biber
3 domates
12 mantar
Tuz
Karabiber
Kuru kekik
Taze kekik
- Soğanı küp şeklinde doğrayıp et ve üzerini geçecek kadar su ile orta ateste pişirin. Etler yumuşayınca ocaktan alın ve fırın kabına aktarın.
- Domateslerin kabuklarını soyup iri doğrayın ve etlerin aralarına yerleştirin. Yeşil biber ve mantarı da aynı şekilde ekleyin. Tuz, karabiber ve kuru kekik serpiştirin.
- Etin suyundan bir miktar üzerine gezdirin ve 200 dereceye ayarlanmış fırında üzerine yağlı kağıt kapatarak pişirin. Taze kekik yerleştirip servis yapin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 yorum:
çok güzel görülüyor seda hanım. tadı güzeldir eminim.ellerine sağlık
Yorum Gönder