Anasayfa    Hakkımda    Linkler    Müzik Kutusu    İletisim



27 Ağustos 2010

Fırında Mantarlı Domatesli Et

fırında mantarlı domatesli et


Malzemeler

300 gr kuzu kuşbaşı
1 soğan
2 yeşil biber
3 domates
12 mantar
Tuz
Karabiber
Kuru kekik
Taze kekik


- Soğanı küp şeklinde doğrayıp et ve üzerini geçecek kadar su ile orta ateste pişirin. Etler yumuşayınca ocaktan alın ve fırın kabına aktarın.

- Domateslerin kabuklarını soyup iri doğrayın ve etlerin aralarına yerleştirin. Yeşil biber ve mantarı da aynı şekilde ekleyin. Tuz, karabiber ve kuru kekik serpiştirin.

- Etin suyundan bir miktar üzerine gezdirin ve 200 dereceye ayarlanmış fırında üzerine yağlı kağıt kapatarak pişirin. Taze kekik yerleştirip servis yapin.

1 yorum:

irem dedi ki...

çok güzel görülüyor seda hanım. tadı güzeldir eminim.ellerine sağlık