Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir restoran açılışına katıldım. Meksika yemekleri yapan hem de hakkını vererek yapan Ranchero İstanbul' daki ikinci, Avrupa yakasındaki ilk şubelerini Nişantaşı, Reasürans Çarşı'sında açtılar.
“Gerçek Meksikalıların elinden çıkan, gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla 2005 yılında Suadiye'de ilk şubelerini açan Tanyeri Ailesi yeni mekanlarına da sıcaklıklarını yansıtarak harika bir ortam yaratmışlar.
Meksika lezzetlerine düşkün olanlar için birbirinden lezzetli seçeneklerle dolu Ranchero'da kaktüs figürlü tuzluk-peçetelik, yemeğin içinde servis edildiği volkanik taş gibi birçok şey Meksika'dan getirtilmiş. Ayrıca cips ve Fajita'nın vazgeçilmezi Tortilla yapımı da özel olarak ustaları tarafından orjinaline uygun olarak Ranchero'da yapılıyor.
Ranchero'nun spesiyallerinden ve benim de favorim olan Molcajete, volkanik bir taş içerisinde pişirilip tortilla ekmeği ile sunuluyor ve yiyenleri kendisine hayran bırakıyor :)
Suadiye ya da Nişantaşı şubelerinde birbirinden güzel mönü alternatiflerinden seçip lezzetli bir yemek yiyerek, bu sıcacık mekanda güzel bir gün geçirmeniz benden size tavsiyedir.
29 Haziran 2010
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder