Anasayfa    Hakkımda    Linkler    Müzik Kutusu    İletisim



29 Haziran 2010

Ranchero

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'nda bir restoran açılışına katıldım. Meksika yemekleri yapan hem de hakkını vererek yapan Ranchero İstanbul' daki ikinci, Avrupa yakasındaki ilk şubelerini Nişantaşı, Reasürans Çarşı'sında açtılar.

“Gerçek Meksikalıların elinden çıkan, gerçek Meksika lezzetleri” sloganıyla 2005 yılında Suadiye'de ilk şubelerini açan Tanyeri Ailesi yeni mekanlarına da sıcaklıklarını yansıtarak harika bir ortam yaratmışlar.

DSC_1394 DSC_1391
DSC_1405 DSC_1411

Meksika lezzetlerine düşkün olanlar için birbirinden lezzetli seçeneklerle dolu Ranchero'da kaktüs figürlü tuzluk-peçetelik, yemeğin içinde servis edildiği volkanik taş gibi birçok şey Meksika'dan getirtilmiş. Ayrıca cips ve Fajita'nın vazgeçilmezi Tortilla yapımı da özel olarak ustaları tarafından orjinaline uygun olarak Ranchero'da yapılıyor.

DSC_1402

Ranchero'nun spesiyallerinden ve benim de favorim olan Molcajete, volkanik bir taş içerisinde pişirilip tortilla ekmeği ile sunuluyor ve yiyenleri kendisine hayran bırakıyor :)

DSC_1406

Suadiye ya da Nişantaşı şubelerinde birbirinden güzel mönü alternatiflerinden seçip lezzetli bir yemek yiyerek, bu sıcacık mekanda güzel bir gün geçirmeniz benden size tavsiyedir.

Hiç yorum yok: