Anasayfa    Hakkımda    Linkler    Müzik Kutusu    İletisim



05 Mayıs 2007

Sünger Bob Pastası

sungerbob

Sünger Bob'u yaklaşık 1 ay önce kuzenim için hazırladım. Şeker hamurlu pastaları yapmadan mutlaka bir ön hazırlık yapıyorum ama maalesef bunda böyle bir fırsatım olmamıştı. Dolayısıyla eksikleri, kusurları vardı fakat buna rağmen doğumgünü partisinde epey rağbet görmüş, bu da beni yeterince mutlu etti zaten :) Fotoğraf makinesinin pilleri bittiğinden pastayı telefonla resimleyebildim. Herzaman fotoğraf konusunda titiz olmaya çalıştığım için de pastanın resmini bloguma koymamıştım. Ancak kuzenim pastasını internet ortamında görmek istiyormuş. Ayrıca bu tür pasta yapmak isteyenlere fikir de verir diye eklemeye karar verdim.

sungerbob2

13 yorum:

Adsız dedi ki...

SEDACIM PASTAYI GÖRÜNCE BERHAN ÇOK MUTLU OLDU SANA BİRKEZ DAHA TEŞEKKÜR EDERİZ GERÇEKTEN MÜKEMMELDİ.HELE PARTİDE ÇOCUKLARIN BURNUNU BEN YİYCEM KRAVATI BANA VER KAVGALARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ SENİ ÇOK SEVİYORUZ SEDA ABLA.ÖPTÜKKK.BENAN BERHAN

Açalya dedi ki...

Ne kadar sirin, bacaklarina bayildim be de :) bence eksiksiz, kusursuz gorunuyor, onemli olan cocuklari mutlu etmek degil mi zaten? eh olmuslar da bak, ne guzel.

Nukhet dedi ki...

Sedacim Ne kadar guzel olmus. Sana bir sey soyliyeyim mi hani ben deki modelleme setin sana ulasabilmis olsaydi nlardan birinin ucuyla sunger goruntusu verecek minik kraterler acbildir. Bir dahakine insallah. Cok cok guzel olmus gercekten . Ellerine saglik.

Bocuruk dedi ki...

Seda'cığım,
Çok da güzel olmuş. Kuzenine de nice yaşlara diyorum. Ellerine sağlık canım:)

Serpil dedi ki...

selam seda süngerbob şahane görünüyor. Benim bir ricam olacak mayıs 22 oğlumun doğumgünü şekr hamuru yapmayı bilmiyorum yardımcı olursan sevinirim. Bu pasta onu acayip mutlu eder.yardım etmek istersen sayfamdan ulaşabilirsin.

ufukmutfakta dedi ki...

Seda, pek çok Sünger Bob pastası ve hatta seninki ile aynı şekilde Sünger Bob pastası modeli gördük.
Ama her zaman söylediğimi tekrar söyleyeceğim. Senin yaptığın çok özenli ve çok düzgün. Hiçbiryeri geçiştirilmemiş, detaylar özenli ve muntazam. Ve hatta cep telefonu ile yaptığın çekim bile pek çok fotoğraf makinesi ile yapılandan daha güzel. tekrar seni tebrik ediyorum ve ellerine sağlık diyorum. Ama bir şikayetim var. Biraz daha sık güncellesen :(

eliff dedi ki...

seda cok guzel olmus pastan uzun zzamandir ziyaret edemiyordum seni.. ellerine saglik..

kamiş dedi ki...

Ay süper olmuş, bayıldım. Zaten çok gülerim Bob'a :))

Hulya dedi ki...

gozlerinin saskin bakisi beni cok guldurdu pastanin,ellerine saglik

SEDA dedi ki...

Sevgi Abla, rica ederim. Mutlu olsun diye yayınladım zaten :)

Açalya, kolları, bacakları vakit darlığından aceleyle hazırlandı ve yerleştirildi. Olmayacak diye ödüm kopmuştu ama neyse ki problemsiz teslim edildi :)

Nükhet, aslında sünger görüntüsü verecek çukurları parmağımda yapmaya çalışacaktım da panikten unuttum tabi :) Ama modelleme setini kullanacağım pastalar taslak olarak kafamda. Bana ulaştıklarında bir bir yapacağım inşallah :)

Bocuruk, teşekkür ederim.

Serpil, yardımcı olmayı tabi ki isterim ama öncelikle şunu belirteyim ben hazır şeker hamuru kullanıyorum. Sormak istediğin herşey için ben buradayım :)

Ufuk, çoook teşekkür ederim. Senden böyle yorumlar almak beni çok mutlu ediyor. Şikayetini dikkate alacağım :) Sevgiler

Elif, teşekkürler.

Kamiş, Sünger Bob'un tipi bana da komik geliyor :)

Hülya, hakikaten pek bir şaşkın bakıyor :)

ZeYNeP dedi ki...

Cok basarılı olmus Seda, ellerine saglık.
sevgileirmle,

Figen

Evcilik Lezzetler dedi ki...

Her detayıyla çok güzel bir sünger bob pasta olmuş seda tebrikler
Ellerine sağlık :))

umran dedi ki...

Sevgili Seda,
Anneler gunun kutlu olsun...