Anasayfa    Hakkımda    Linkler    Müzik Kutusu    İletisim



12 Mayıs 2007

Anne Pastası

anne-pasta

Annem gülleri çok sever... Bu yüzden O'na yapacağım pastada kesinlikle güller olmalıydı. Pastayı Bahar Pastası ile aynı şekilde hazırladım ama bunu 20 cm lik kalıpta pişirip, 4'e bölerek daha yüksek olmasını sağladım. Üzerini şeker hamuruyla kapladıktan sonra, 1 gün önceden hazırladığım gülleri ve yaprakları yerleştirerek annemin beğenisiyle pastayı tamamladım.

annepasta2

Anneler günü, doğum günü veya özelliği olmayan herhangi bir günde anneniz için, sevginizle birlikte emeğinizi de katarak bir pasta hediye edip bu hazzı yaşamanızı öneririm.

Başta kendi annem olmak üzere bütün annelerin, anne adaylarının, anne olmak isteyenlerin, büyükannelerin, anne yarısı teyzelerin anneler gününü kutluyorum

12 yorum:

Adsız dedi ki...

SEDACIM PASTANIN GÖRÜNÜŞÜ İNANILMAZ GÜZELDİ.AYRICA İÇİ DIŞINDANDA GÜZELDİ.ELLERİNE SAĞLIK.BU ARADA "ANNE YARISI TEYZELER"İNDE ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN DEMİŞSİN.AMA BİR ŞEYİ UNUTMUYOR MUSUN?.......
ANNE YARISI OLAN HALALARIN ANNELER GÜNÜ NE OLACAK? ANNE YARISI OLAN SEN VE SENİHA ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN....

Adsız dedi ki...

sedacım ellerine sağlık sanat eseri gibi olmuş.Ben gerçekten annenin ancak yarısı olabilirim ama tamamı kadar seni severim.
Bu kutsal duyguyu seninde yaşamanı diliyorum.Sevgilerimle kocaman öpüyorum.Anneciğininde özel gününü kutluyor ellerinden öpüyorum.

Adsız dedi ki...

Sedacığım, pasta çok şık ve narin olmuş bayıldım. Ellerine sağlık. Güller çok orjinal olmuş seni kutluyorum. Bende başta canım annem olmak üzere, senin ve tüm annelerin anneler gününü ktluyorum. Allah onlara sağlık ve huzur dolu uzun ömürler versin.

* Bu arada pembe güllere bende bayılırım:) Birde papatyaya. Papatyalı pastana da bayıldığımı söylemiş miydim:)

kamiş dedi ki...

Merhaba Seda, ben yarı anne - teyze olarak tebriğini kabul ediyor, anneler gününü kutluyor ve harika pastan için ellerine sağlık diyorum :)

Cafe Gusto dedi ki...

Harika görünüyor ellerine sağlık.sanırım tadı da güzeldir.Afiyet olsun....

ipek dedi ki...

Merhaba Seda,
Gerçekten özel günlerde el-ev yapımı pasta kadar güzel bir hediye yok.
Düşüncen, pastan çok güzel ellerine sağlık.
Sevgiler
ipek

Bocuruk dedi ki...

Seda'cığım,
Ne güzel demişsin, anne yarısı teyzeler diye. Benim iki kızımda da kardeşimin benden çok emeği var desem abartmış olmam. Dün annemle kardeşimi kahvaltıya çağırmıştım. Kızlarım annemle beni kutlarken anne yarılarını da unutmadılar:)
Annene yaptığın pasta çok güzel olmuş. Ellerine sağlık:) Anneciğinin anneler gününü kutluyorum ben de. Hürmetlerimi ilet lütfen.
Sevgilerimle...

Leziz Sofralar dedi ki...

merhabalar harika bir pasta olmus bayildim ellerinize saglik görüntüsü tekkelimeyle süper,sizin ve annenizin Anneler gününü kutluyorum sevgiler...

Yemekbahane dedi ki...

Seda merhaba,

Ellerine sağlık.Ne kadar şık ve zarif bir pasta bu..Tam annelere layık olmuş.

Müge

Unknown dedi ki...

merhaba, harika olmuş anna pastanız...ilk ziyaretim size, ama sıkça geşirim artık, çok özenle hazırlamışsınız, belli...

sevdamavisi dedi ki...

Sevgili Seda,
siteni her ziyaret ettiğimde çok özel tariflerle karşılaşıyorum. Bu pasta da harika olmuş ellerine sağlık. resim çizer gibi itina ile yapmışsın. sevgiler

Adsız dedi ki...

mrb...pastan harika görünüyor tam anneler gününe yakışır bi pasta olmuş...eline emeğine sağlık...www.sencansen.blogcu.com