Anasayfa    Hakkımda    Linkler    Müzik Kutusu    İletisim



01 Kasım 2007

Fikrinizi Belirtin Lütfen!

soru balonu


Önceki yazımda da belirttiğim gibi blogumun genel halinde bir değişiklik istiyordum artık. Ziyaretçilerimin 1 seneyi aşkın bir zamandır aynı görüntüyü görmekten sıkılacaklarını düşünerek genel bir değişikliğe gittim. Yeni bir şablon ile bir öncekinden farklı olarak, sayfama gelen ziyaretçinin tarifleri incelemesinin yanında, listemden müzik dinleyebileceği bir müzik kutusu, çoğu yabancı kaynaklarda bulunan ölçülerin çevrimini sağlayan bir hesaplayıcı, bana kolayca mesaj gönderebileceğiniz bir iletişim formu oluşturdum. Daha düzenli oldu diye düşünürken, eski halini daha çok beğendiğinize dair mailler, yorumlar alıyorum. Ben blogumu bana paylaşmanın keyfini yaşattığı için her haliyle çok seviyorum ama sizlerin beğenisini de çok önemsiyorum. Şimdi sizlerden Tarifname'yi ne şekilde görmek istediğiniz konusunda fikrinizi net olarak belirtmenizi rica ediyorum.

11 yorum:

Adsız dedi ki...

bence bu haliylede güzel ama daha açık konuşmak gerekirse eski şablon daha hoş görünüyordu. Yani ben önceki template i daha çok beğeniyordum. Ama tabiki seçim senin. İçinden nasıl geçiyorsa öyle düzenle derim ben :) Görüşmek dileği ile.
İVEN

Müge Hüner dedi ki...

Sevgili Seda, ben fikrimi belirtmiştim aslında ama bir kez de buraya yazayım dedim, yaptığın eklemeler (Müzik kutusu, hesaplayıcı vb.) çok hoş, ama öteki şablonun çok güzeldi ve resimlerin o şablona daha çok yakışıyordu. Çok asil ve naif bir banneri vardı. Yaptığın eklemeleri eski şablonunda kullansan 4-4lük olur diye düşünmekteyim.

Unknown dedi ki...

Sedacım merhaba
Bende değişiklikten tanayım ama ne yalan söyliyim bence öteki şablonun daha hoştu..Müzik kutusu güzel bir fikir ama bence şablon olarak eskisine dönmelisin...Eğer değişiklikten yana isen şablon konusunda sana yardımcı olabilirim.Klasik herkeste olan şablonlardan sıkıldım diyorsan eğer...Sevgiler...

ufukmutfakta dedi ki...

Seda'cığım insan bazen değişiklik istiyor ve hatta bazen karşıdakilerde istiyor. Bu konuda çok haklısın. Ama madem fikrimizi sordun bizde söyleyeceğiz. Şablona kattığın yenilikler çok güzel özelllikle kategorilendirmede resimler kullanman gibi. Ancak bu şablonda genel anlamda bir boşluk var. Yani yazılar ve resimler ucu bucağı olmayan bir beyazlığın ortasında kalmış, nereye gideceklerini bilemiyor gibiler. Eski şablonun daha derli toplu bir şablondu. Bence ya eski şablonu kullanmaya devam et, yada yeni ama bu şablon haricinde bir şablon üstünde çalış. ( Umarım bana kızmamışsındır.:( ) Sevgilerimle....

Tulosh dedi ki...

Merhabalar.
Uzun zaman olmuş blogunuzu ziyaret etmeyeli, ilk bakışta başka bir bloga girdiğimi zannettim ama fotograflardan hemen anladım doğru adreste oldugumu. (Bu arada güzel fotograflarınızıda özlemişim) Aslında fena olmamış blogunuzdaki yenilikler fakat eski hali bencede daha güzeldi. Bu şablonda sanki çok fazla boşluk var gibi hissettim ben.
Sevgiler ...

Adsız dedi ki...

SEDACIM ŞABLON DEĞİŞİKLİĞİNDE NE KADAR YORULDUĞUNU BİLMEME RAĞMEN FİKRİMİ SÖYLEDİĞİMDE SES TONUNDAN ÜZÜLDÜĞÜNÜ HİSSETTİM VE UTANDIM BİRDE UTANMADAN YORUM YAZDIM FAKAT GÖRÜYORUMKİ HERKES BENİMLE AYNI FİKİRDE OLAY REFERANDUMA DÖNMÜŞ.FİKİR BİZİM TAKDİR SENİN.FAAAKKAT MÜZİK KUTUSU SÜPER OLMUŞ.İSTEKTEDE BULUNABİLECEK MİYİZ.SENİ ÇOK SEVİYORUM KENDİNE İYİ BAK.

Yasemin dedi ki...

ben sayfana suanda firefox dan bakiyorum ve karma karisik geliyor. explorer disinda browserlardada calisan bi sablon secmelisin bence. degisiklik iyidir. ekledigin ozelliklerde guzel. daha guzel bir sablon bulacagina inaniyorum en azindan daha sicak renklerle ;)

Burçin'in Denemeleri dedi ki...

Bir mor renk hastası olarak ben beğendim. Yalnız arkadaşların da söyledikleri gibi fazla boşuklar var. Sağ sütunu sayfa ögeleriyle doldurursan ve mümkün olur mu bilemiyorum ama fotoğraf ve yazılar daha geniş bir yüzeyi kaplarsa daha renkli ve güzel olur diye düşünüyorum. Bu haliyle buddy kısmı yarım kalmış gibi duruyor ama başlık çok hoşuma gitti. Umarım deneye yanıla iine sinen bir sayfa oluşturursun. Bir kerede tamamlamak mümkün olmuyor. Kolaylıklar diliyorum.

Bocuruk dedi ki...

Sevgili Müge'nin yorumuna aynen katılıyorum:)
Sevgilerimle...

Hatice dedi ki...

merhaba Seda, ben de önceki şablonu daha çok beğeniyordum. kolaylıklar diliyorum, sevgiler...

Hulya dedi ki...

bence eski hali haha guzeldi.:)sordun soyledim:)